2014. szeptember 5., péntek

Szigeti veszedelem



Végre a szabadban eső nélkül!
Kis "állati" ráhangolódás után tízóraiztunk, majd elindultunk a palotavárosi tavakhoz a Királyok parkjába. Anita néni is elkísért bennünket. Hosszú sor kígyózott, hiszen az 1-2. évfolyam (6 osztály) együtt indult a helyszínre. Mindenki elfoglalt egy állomást, és indulhatott is a játék.
Mi a kukacfutammal kezdtünk. A madármamák kukacokat szállítottak egyesével a fészekben ülő kis fiókáknak. Ezután kígyóvá változtunk, a fejnek meg kellett fognia a saját farkát. A következő helyszínen sünökkel találkoztunk, a tüskéket kellett megszerezni róluk. Állathangok utánzásával folytatódott a nap. Nagy ho-ho-ho-horgászok lettünk, halacskákat pecáztunk ki a képzeletbeli tóból. Végül százlábú (félszázlábú:)) lett az osztály. Dombon le-föl közlekedtünk úgy, hogy ne szakadjon szét sehol a sor.
A játék végeztével indultunk vissza az iskolába, de egy kicsit megálltunk csúszdázni a játszótéren.
Az iskolában megebédeltünk a hátizsákokban talált finomságokból, majd feladatlapot oldottunk meg állatokkal kapcsolatban. Az udvari játék is jól esett a napsütésben, de már egyre csak fogyott a csapat.
Nagyszerűen éreztük magunkat! Alakulnak a barátságok is, napról napra iskolásabbak leszünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...