2015. május 23., szombat

Különleges péntek



Egy napra ennyi programunk talán még nem is volt!



Kezdődött a reggel a nyílt tenisz órával. Sok szülő eljött, hogy megnézhesse a gyerekeket, mennyit ügyesedtek fél év alatt. Bianka néni meglepetéssel is készült! Mindenki kapott egész éves munkája elismeréséül egy aranyérmet! Meg is érdemeltük, hiszen a sok munkának látszik az eredménye.:)



 Ezután érkezett Péter bácsi, Levi apukája.


Nagyon érdekes órát tartott nekünk. Természetesen a téma a szivárvány volt! Víz spriccelése, reflektorok fényének egymásra vetítése, rajzos magyarázat, tükör hatása a lézerfény útjára... Ez mind-mind belefért egy órába! Élvezettel, tátott szájjal figyeltük, hallgattuk. Természetesen kérdeztünk és meséltünk is, ahogy egy 1.a-s gyerektől már megszokhatta, aki nálunk járt!:) Köszönjük!!!



 A napot Puskás Peti és Lola zárták. Az olvasást népszerűsíteni jöttek hozzánk. Gondolták ők... Aztán hamar kiderült, hogy az iskola nagy része bizony olvas sokat, és szeret is olvasni! Ezt rögtön a mi Zalánunk be is bizonyította, hiszen egy rögtönzött interjút adott a Fehérvár TV-nek. (Ehhez a programhoz kapcsolódott az a könyvosztás is, amit a szülők már csütörtökön délután igénybe is vettek. A családoknál feleslegessé vált műveket az OMV összegyűjtötte, és ebből a csomagból kapott iskolánk is.)
( http://www.fehervartv.hu/video/index/13637)


A műsor közben az énekesek olvastak fel Lackfi János könyvéből egy-egy kis részletet. A Fiúk dala és a Lányok dala volt a kedvenc, amit a 4.c-s gyerekek mondtak el. Kaptunk sütit, üdítőt, és aláírást a kezünkre. Hópihe naplójába is került, szép emlék lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...