2016. december 25., vasárnap

Karácsony-koronázás

Hétfőn a szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek adtuk elő kis műsorunkat, szerdán pedig az egész iskola előtt a jelenetet.

Advent kezdete óta őrangyalként segítettük egymást, ki észrevétlenül,titokban (ahogy megbeszéltük), ki egyértelművé téve a dolgot mindenki számára. Szerdán reggel a főpróba miatt csak a második órában tudtuk átadni egymásnak a saját kezűleg készített ajándékokat. Így már nagyon izgatottak voltunk! Sokan rájöttek az egy hónap alatt, hogy ki is gondoskodott róla. Egyre ügyesebben működik az őrangyal-szolgálat. Az idén is ötletes ajándékok készültek, köszönet a szülőknek a segítségért!


A következő órában megtartottuk a várva-várt királyné választást és a koronázást. A királyválasztás már a múlt héten lezajlott. A szertartás apropója a Ruminiben olvasott esemény, miszerint a kalózok a pele király koronázási ékszereit rabolták el. Ezután jött Andris ötlete, hogy tartsunk király- és királyné választást, tartsunk koronázást. (A nyáron volt alkalma a szertartásjátékok próbái alatt nagyon profi módon megtanulni a lépéseket.)
Királyunk E. Levi, királynénk Luca lett! Gratulálunk mindkettőjüknek!
A király Andristól (a koronázótól) kapott joga, hogy az idei tanévben az igazságszolgáltatásban részt vehet. (Reméljük, nem lesz rá sokszor szükség.:))


Ezekkel a képekkel kívánunk mindenkinek nagyon szép ünnepet, jó pihenést a szünetre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...