2016. december 1., csütörtök

Elmúlt ismét egy hónap...




Képtalálat a következőre: „rumini előadás”
Karácsony felé közeledve mindig torlódnak az események, a dokumentálásuk pedig csak marad...
A pihentető őszi szünet után újult erővel kezdtünk neki a tanulásnak. Belevetettük magunkat Rumini kalandjaiba, amit megspékeltünk egy budapesti színházlátogatással is. Csodaszép emeletes busszal utaztunk, és bár csak ránk várt az egész nézőközönség és a színészek, odaértünk néhány perc késéssel... A Ferrit-szigetre utaztunk a darab segítségével, ami nagy élmény volt mindnyájunk számára.

Az ezt követő héten nyílt napot tartottunk a szülőknek, nagyszülőknek. Jó érzés volt látni, milyen sokan voltak kíváncsiak arra, hogy hogyan is zajlanak nálunk a tanórák. Köszönjük!

Prózamondó versenyen jártunk a Tolnai utcai könyvtárban. Lázár Ervin műveiből mondtak a versenyzők részleteket. Zita megnyerte a versenyt, G. Dorinánk pedig negyedik helyezést ért el. Gratulálunk nekik a szép eredményekért!!!

Úszás diákolimpián is részt vettek többen az osztályból. Zitus ezt is megnyerte, és vele együtt mindenki nagy dicséretet érdemel a résztvevők közül!

Csütörtökön adventi vásárra készültünk az anyukákkal. Gyönyörű díszeket alkottak, Mónika az otthon elkészült ajándékokkal is megörvendeztetett bennünket. Köszönjük szépen az alapanyagokat, a részvételt, a lelkesedést, az időtöket!!!



A múlt héten pedig kiderült végre, hogy a négy csapatunk közül egy bejutott az első hat helyezett közé, sőt pénteken már azt is megtudtuk, hogy megyei harmadik helyezést értek el!!! Az eredményhirdetésen Andrisunk csodaszép énekét is meghallgathattuk.
Gratulálunk nekik, és a többi résztvevő csapatunknak is, akik szintén szép eredményt értek el!


Hétfőn reggel szokás szerint adventi gyertyagyújtással kezdtük a hetet. Gitáros-fuvolás-hegedűs kísérettel énekeltünk, meleg hangulatú kis műsorral indult az ez évi várakozás. Utána a teremben mi is meggyújtottuk a mi kis koszorúnkon a gyertyát, énekeltünk, majd kihúztuk megint annak a nevét, akinek az őrangyala leszünk egy hónapon át. Akinek az utolsó napon saját készítésű ajándékkal kedveskedünk.

Kedden belső továbbképzésünk volt, bemutató órát nézhettünk meg a 4.b-ben. Amíg mi ott okosodtunk, Kristóf anyukája, Detti néni tartotta meg a matematika órát. A végén mindenki szaloncukrot kapott ajándékba. Köszönjük szépen a segítséget és a figyelmességet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...