2016. június 14., kedd

Második év vége...

Múlt héten megkezdődött az év végi programok sora.
Szerdán a szülőknek, nagyszülőknek adtak elő a gyerekek egy kis műsort. Zene, tánc, torna, vers és jelenet színesítette a programot. 
Ezután Mariann néni tartott egy rövid bemutató foglalkozást az Így tedd rá! órákról.Végül az erdei iskolás beszámolóval zárult a délután.
Hétfőn nyárköszöntővel folytatódott sor. Reggel rögtön nagy meglepetés ért bennünket! Tízórai után beállt az udvarra a fagyis autó... Kapott mindenki egy szülinapi (torta helyett) jégkrémet!


Később több állomáson mutathattuk meg ügyességünket. Előzetes feladatként egy gyerekdal dallamára indulót írtunk, amit a délelőtt végén el is énekeltünk. Hordtunk vizet, vezettük egymást "szembekötve", jártunk mocsárban, futottunk három lábon, készült nyári frizura a lányoknak. Dani felöltöztettük 16 réteg ruhába, rajzoltunk diktálás után. Vidám hangulatú nap volt, jól szórakoztunk.


Kedden piknikeztünk a Halesz parkban. Vittünk focilabdát, tollast, görkorit. Levi anyukája frissen sült finomsággal kedveskedett nekünk. Pillanatok alatt üres lett a tál...
Végül még számháború is belefért az időnkbe a fagyi előtt.





Ezzel ért véget a második évünk együtt. Sokat okosodtunk, fejlődtünk. Toleránsabbak vagyunk egymással, figyelünk a másik igényeire is.
Köszönet a szülőknek az egész éves támogatásért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...