2016. június 4., szombat

Családi kirándulás

Sok szervezés, módosítás, mostmilegyen után szombat reggel gyülekeztünk a csókakői parkolóban.
Ragyogó napsütés, jókedv, csodaszép környezet. Más nem is kellett ahhoz, hogy egy jó kis napot töltsünk el itt együtt szülők, gyerekek, tanító nénik.
Először felmentünk a felújított várba, ahol alaposan körülnéztünk. Nem csak a várban. hanem a csodálatos kilátásban is gyönyörködhettünk.



Rögtön utána rövid túrára indultunk, és megnéztük Dominik apukájának titkos barlangját. Nem volt egyszerű a feljutás és a lejövetel sem, de megérte az élményért vállalni a nadrágfékes érkezést!:)


Ahogy leértünk, nekiláttunk az ebédkészítésnek. Mivel voltak nagyon lelkes és önfeláldozó szülők, akik addig megrakták a tüzet, amíg mi túráztunk, már sülhettek is a szalonnák, kolbászok, rotyoghatott a paprikás krumpli és a slambuc. A gyerekek játszottak, fociztak, tollasoztak.



Sajnos egy idő után szomorú felhők takarták a napot, így muszáj volt pakolnunk. Épp időben. mert hirtelen leszakadt az ég. Szerencse, hogy legalább az ebéd elkészült, tudtunk kirándulni, játszani, kicsit beszélgetni...
Néhányan azért még reménykedtünk benne, hogy kiderül az ég, ezért fedett helyre hurcolkodtunk. Volt esőben focizás, szarvasbogár-néző, gátépítés, falatozás.


Mivel egyáltalán nem látszott a nap a felhők között, a többség teljesen átázott, egy idő után feladtuk a reményt, hogy kisüt a nap.
Az eső ellenére nagyon jó hangulatú nap volt, köszönet mindenkinek a részvételért!
Dominik szüleinek pedig a sütnivalóért!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...