2017. szeptember 17., vasárnap

Év eleji programok

Az idén az évnyitó aktív részesei voltak páran az osztályunkból. Kati néni kérésére a szünetben verset tanultak, amit az ünnepségen el is szavaltak az iskola előtt. Mindannyian kórustagok voltak, így énekhangjukkal is hozzájárultak az ünnepi hangulathoz.

Az első héten megünnepeltük a nyári szülinaposokat. Köszönjük a szülők együttműködését, a közös tortákat!


Elkezdődtek a tenisz órák, melyek helyszínére külön busz szállít bennünket. Bianka néni és Miklós bácsi tartja az órákat, akik nagyon megdicsértek bennünket. Hiába, nekünk már a 3. teniszes évünk! Ezen a héten profi mérkőzést nézhettünk meg. Bár nem mindig értettük a szabályokat, érdekes óra volt. Még teát is kaptunk!


Az idén társastáncot is tanulunk Csilla nénitől és Péter bácsitól. Az első órán elkezdtük a csa csa csa tánclépéseit elsajátítani. Bátran kijelenthetjük, hogy jól sikerült!


Pénteken részt vettünk a Te szedd! elnevezésű programon. Gumikesztyűkkel és zsákokkal felszerelkezve vágtunk neki ebéd után a lakótelep útjainak. Cél a tó környéke volt, ahol a mi kijelölt helyünk volt. Hamar végeztünk, hiszen csak apróbb szemeteket találtunk. Így is sikerült egy zsákot félig megtöltenünk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...