2016. szeptember 3., szombat

Harmadszorra

kezdődött számunkra az iskolai év szeptember elsején.
A viszontlátás örömével arcunkon köszöntöttük egymást sorra, ahogy érkeztek a gyerekek. Annyira profik vagyunk, mint a nagyok! Amint beléptünk az osztályterembe (az újdonságok észrevételezése után) azonnal kezdtünk kipakolni a táskánkból. Mire az évnyitó kezdődött, már alig volt valami, ami nem a helyén volt.
Sajnos az ünnepségből semmit nem hallottunk valami technikai okból kifolyólag. Illetve annyit igen, hogy az aulában valaki beszél, verset mond. Ennek ellenére jól nevelt harmadikosként a szokásos csendben vártuk a végét.
A beszélgetőkörben bemutatkozott új osztálytársunk, Kristóf. Nehéz dolga lesz megjegyezni mindannyiunk nevét...
Szokásos balesetvédelmi, tűzvédelmi oktatás után apróra átbeszéltük az idei tanév minden fontos részletét. A sok csillogó szemet nézve úgy gondoljuk, érdemes volt ilyen sokat dolgoznunk az előkészítéssel. Ezt Anikó néni és Kati néni is megerősítette, amikor az egyik órán bejöttek üdvözölni bennünket.
Olyan gyorsan jött el az ebéd ideje, hogy szinte észre sem vettük. A sok nyári szülinapos közül tíz matrózt köszöntöttünk fel, majd ebéd után tortáztunk is egyet.



Nagyon rutinosan, jókedvűen kezdődött az új tanév!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...