2016. május 16., hétfő

Mozgalmas hetünk volt...

Kedden vendégek jártak nálunk, sok dicséretet kaptunk!
Szerdán pogácsát sütöttünk. Erdei iskolára készülve, tömegmértéket tanulva került elő a mérleg, gyúródeszka, sodrófa és társai. Egyik csoport kimérte a hozzávalókat, összegyúrta a tésztát. A másik csoport pedig kinyújtotta, kiszaggatta a finomságot. A konyhán megsütötték, az egész osztály megette.:)


A második óra után elmetorna házibajnokságon vett részt négy kisgyerek osztályunkból: Kitti, Zita, Dominik és Áron.

A harmadik óra után jeles sportolóinkat várta Anikó néni az aulába. Mégpedig azért, mert iskolánk megnyerte (az országban hárman összesen!) a Média Markt által meghirdetett pályázatot, melynek során a szülők szavazata alapján értük el ezt a fantasztikus eredményt! Így 500 ezer forint értékű sporteszközzel gazdagodott az intézmény, amit a gyerekek jelenlétében adtak át. Köszönjük!!!


Csütörtökön pünkösdi királyt és királynét választottunk. A fiúk ügyességi próbákat álltak ki, a lányok közül a fiúk választották ki a királynét. A nyertesek: Luca és Dominik.
Gratulálunk nekik! Jutalmuk, amit az osztály szavazott meg nekik: egy hétig elől állhatnak ebédnél a sorban, Luca hozhat játékot, Dominik minden nap kiviheti a focilabdát.



Ilyen hét után biztosan mindenkinek jól esett a hosszú hétvégén a pihenés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...