2016. május 8., vasárnap

Családi gokartozás

Minden egy videofelvétellel kezdődött...
Maxim hozta, nézzük meg apukája felvételét arról, hogyan megy már neki a gokartozás. A kisfilm végére az osztály lázban égett. Maxim egyből felajánlotta segítségét a szervezésben, és mire feleszméltünk, már be is voltak osztva a gyerekek csapatokba. Kíváncsian vártuk, mi lesz ebből...:)
Maxim szülei is támogatták a programot, így egy rövid levelezés után véglegesítettük az időpontot. Szombaton reggel gyülekeztünk a megbeszélt helyen vegyesen fiúk, lányok. Bár még kicsit vizes volt a pálya, a lányok bátran nekivágtak az első köröknek.



Felváltva száguldottak a fiús és a lányos csapatok. Egyre bátrabban vették a köröket, a végén már többen drifteltek is.:)


Azok, akik éppen nem autóztak, a büfében töltődtek (köszönet érte Maxim szüleinek), játszottak a füves területen, cicát simogattak vagy éppen nézték a többieket.


Az utolsó köröket már csepegő esőben tették meg a fiúk, ami egyértelműen azt bizonyítja, mennyire jól sikerült délelőtt volt ez mindenkinek, aki ott volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...