2015. december 19., szombat

Karácsonyos hét

Az utolsó hetünk nagyon program-dúsra sikerült...

Kedden reggel nagy meglepetésben volt részünk! Betlehemesek jöttek hozzánk! Azelső órában kopogtak (dörömböltek), majd bevonultak (persze engedélyt kérve) az 1.c-sek. Nagyon aranyosan, ügyesen betlehemeztek!



Később könyvtárban voltunk, ahol Zsuzsa nénivel a karácsonyi népszokásokkal kapcsolatos információkat kerestünk a könyvekben. Most nem kölcsönöztünk, mert szeretnénk ezt az élményt meghagyni a családoknak. (Legutóbb Zsuzsa néni kérésére módosítottuk ezt az elhatározást.)



Szerdán a vendégeknek (szülőknek, nagyszülőknek) adtunk elő egy kis műsort. A fáradtság ellenére jól sikerült.


Csütörtökön Judit nénit vártuk az utolsó meseórára, aminek a végén kis ajándékkal búcsúztunk tőle. Köszönjük ezúton is a segítségét, a szép meséket, a mondókákat!



Ezután indultunk az ebédlőbe, ahol mézeskalácsot sütöttünk. Gyorsan, szépen dolgozott mindenki a szülők által elkészített tésztával. Biztosan finom is volt, mert alig tudtunk egyet megmenteni otthonra... Köszönjük!!!


Pénteken reggel lelepleztük az őrangyalokat, majd átadtuk egymásnak az ajándékokat. Az idén már egész sokan felfigyeltek az őrangyalok munkálkodására, bár volt aki nemes egyszerűséggel közölte a másikkal a tényt...:)
Az ajándékok nagyon ötletesek, szépek és sokszor személyesek is voltak. Köszönet a szülői segítségért a megvalósításban!


Később az iskolai ünnepségen vettünk részt, melynek a végén együtt énekelt az iskola!


Mindenkinek szép ünnepet, jó pihenést kívánunk!
Jövőre találkozunk!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...