2015. március 13., péntek

Ünnepély



Ma délelőtt részesei lehettünk életünk első március 15-i ünnepélyének. Még a reggeli teniszre való átöltözés is csak egy-két fiúnak okozott gondot. (Néha több a gomb, mint a gomblyuk.:)) Persze ezt is ügyesen megoldottuk, hiszen nagy iskolások vagyunk! A lányok olyan profin vették fel és -le a harisnyanadrágjukat, kopogós cipőjüket, fodros blúzukat, hogy  bárki dicséretére válna!
Az ünnepélyen nagyon ügyesek voltunk, még Anikó néni is megdicsért bennünket. A Himnusz alatt is, és végig nagyon fegyelmezetten viselkedtünk. Bátran és hibátlanul mondtuk el a Nemzeti dal ránk eső első versszakát. Nagyon figyeltük a harmadikosok szereplését, a Magyarország című dalt néhányan együtt énekeltük az előadóval.
Jövőre még többet fogunk már érteni ezekből a történésekből. Addig is érdemes a városi rendezvényekre kilátogatni hétvégén, a családdal is átélni ezeket  az élményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az utolsó napok margójára

A szokásos rendben fejeződött be az idei évünk is... Erdei iskola után minimális tanulás, kevés tz, majd lazítás, most kiegészítve a búcsúzá...